I'm gonna set the world on fire

I'm gonna set the world on fire, mohaha!

FÖR IMORGON ÄR DET JU  MAJ-BRASA !!! 

ShutUp ***


Jee!
                           Nationella idag och en massa fika typ ^^

sunday. 27/4-08

Imorse vaknade jag av att pappa tittade in i mitt rum o skrek: KLÄ PÅ DIG, VI SKA PÅ DOP!
Jag bah kastade mej handlöst och störtade mot golvet, helt jävla yrvaken och skrek: VA FAN?

Jag hade dryga 30 minuter på mig att göra mig klar, och när det var tio minuter kvar så kom jag upp i jeans. Men man fick tydligen inte ha jeans i kyrkan, så då fick jag snabbt byta om till klänning. Sen bar det av mot Uppsala där min låtsasbrorsas dotter skulle döpas.

Det var lite sådär smått halvtrist att sitta i kyrkan o glo på prästen med tanke på att han inte alls va särskilt snygg..men senare blev det fika och då blev det askalas! Jag käkade inte så mycke som man skulle tänkas tro... men men gott var det typ i alla fall.

När vi åkte hem så frågade pappa om vi ville ha en varsin kebab. Bilen bara studsade fram på vägen eftersom vi hoppade av glädje ^^

När vi kom in på restaurangen i finkläder så snackade vi extrem stockholmsdialekt ... så de flesta i restaurangen tittade på oss när vi sa: fém stycken kébab!
Haha, det var fett kul!

När jag kom hem så gick jag ute med hunden Muffin och var borta i dryga en timme. Va ute på fotbollsplanen och lekte med henne. Sen ringde felix mej och vi snackade typ aslänge, de va jättetrevligt! :)

Men just nu ska jag kolla på Sanningens Ögonblick! Fett bra pogram!

Puss Puss! 

saturday. 26/4-08

Snart är det sommarloov! Bara några veckor kvar fan!
Det är chill, fett me chill!

Idag åkte jag och Felix in till stan. Det började bra, men sen gick vi vilse och gick in i en måleri-affär och frågade om vägen. Dom skrev till och med ut en karta och hela köret. Vi skulle till Norrlandsgatan till en affär som heter: Hollywood. Felix skulle köpa en rygga. Vi hittade en tillslut på Quicksilver. Bara för att jag va så snäll så bjöd felixen mej på en glass (a) Då blev jag glad. Thihi, jepp jepp jepp!

Vi hälsade även på min grymma kusin Jens i hans nyöppnade/renoverade klädaffär på Östermalmstorg. Han gav mig en kram och var glad över att jag dök upp!

Igår 25/4-08 (Fredag) var jag och Frida, Linda, Malin & Stephanie på stan!
Vi möttes upp på tåget och drog in till stan. Det var jättemycket folk, men solen sken och det var skönt. Frida hade en asfin kamera med sej, och jag fick tamefan prova att ta bilder med den.

Senare träffade vi upp Felix, så han drog runt med oss på stan. Efter det skildes Linda, Felix och jag från Steffi, Malin och Frida.

Jag, Linda och Felix åkte istället till Gullmarsplan och träffade Felix kompisar. Det va inte bara lite galet. Jag och Linda åkte i alla fall med dom till Farsta Centrum där bland annat John tappade bort sin ryggsäck. (ASG)

Jag fick senare veta att Frida försökt elda upp sitt hus ^^
Nämen hon skulle grilla, iallafall försöka! haha.. De verkar ju fan asfarligt :O
Nu ska jag ut och festa!
Ciaao gott folk!

friday.

Idag äre ju fasiken fredag mina kamrater!
En underbar fredag dessutom, för idag är jag ledig!

Konstigt nog skulle både matte-fröken Ingegerd och
Engelska-läraren vara borta idag, så då frågade vi
Svenska-magistern Johannes om vi fick vara lediga.
Och vi e riktiga små stjärnflickor som han inte kunde säga nej till!
Istället fick vi som hemläxa att se nyheterna på Tvi!

Lyx Lyx!

Idag ska jag dra in till stan och käka glass med friendsen i solvädret.
Sen ska jag möta upp Felixen!
Det blir en fullrulle idag, fast varför stressa när man kan ligga i solen o gassa?!

Nu ska jag dra ut i trädgården med en fet macka och en big iskall chokladdricka!

Ironi*

emelie säger:
vart tycker ni att vi ska ses?
Stephanie säger:
typ centralen?
Esto säger:
jaap
emelie säger:
vilken central? :O
Stephanie säger:
t-centralen
Stephanie säger:
hahah :)
Esto säger:
hahahahah :D

JAG VAR IRONISK! JAG LOOVAR!

torsdag

Wiiie!

Jag va inne med mina vänner Stiff the Biff & Esto i stan i tisdags!
Vi hade varit på museum med våran "kära" fröken Elin och kollat stilar från 1900-talet.
Det var en mycket intressant upplevelse, så intressant att jag knappast gör om det!

I onsdags slutade vi plugget runt 11.00 eftersom de ändrat schemat.
Jag och tjejorna drog in till Huddinge Centrum och spanade killar... heeh (?)
Vi kollade i alla fall på kläder och rätt som det var så ringde min käre kompanjon Alex mej.
Han tyckte att vi kunde hooka up. Så det gjorde vi.
Jag somnade nästan på tåget när jag va på väg till honom,
och när jag vaknade var jag typ framme. Snacka om tajming!

När jag gick där och tuggade på mitt 4-timmar-gammla tuggomi (vet, fett snuskigt)
så träffade jag Alex och Oscar. Dom kom gående med en plastpåse med enkronor i över axeln. Nyaste modet på plånböcker lixom! ^^

När dom köpt Coca-Cola (som dom alltid gör) så lunkade vi hemmåt.
Oscar skulle naturligtvis retas med mej... Men jag ägde ju honom såklart! ;)

Senare kom Anton hem! Då snackade vi med en Kines från Kina!
( Japp, han va en kines från kina) ^^
Vi försökte få honom att köpa våra "dickar" men han fattade inte att vi bara drev me honom. han va ju fan sämst på engelska dessutom! ^^ haha..

Förrästen så e vi lediga imorgon! :)
Hur koolt är inte det?!!


Nog för nu!

Puss & Kram, ses på stan!



monday.

Idag va det måndag. Hade bara en lektion idag, så jag slutade klockan 11.00 prick!
Vi gick och käkade lunch i matsalen, jag och tjejorna. Jag bytte matkö och ställde mej före en kille i matkön, tittade bak mot honom men sa ingenting.. och fastän jag trängde mig så log han emot mej. Det blev mackaroner och tomatsås till lunch. Efter det åkte jag hem till mig. Fick som vanligt underbart sällskap av tjejorna! När jag kom hem så klädde jag av mig och gick ut i trädgården och solade. Jag låg i gräset och stekte i solen samtidigt som jag käkade glass och läste modetidningar. Mina katter hoppade runt och tyckte det va asmysigt! Tillslut somnade jag i solen. Sen gick jag in och chattade med min kompis Alex. Han sa att han hade saknat mig. Vi ska ses snart, det vill han! Jag med förstås! :)

Snart är det Prison Break på trean!

Puss Puss och Sov så gott! <3

vår!

Det är absolut strålande väder, fönstret är öppet och rabatten är fylld av små blomknoppar.
Det blåser svaga men varma vindar och solen lyser och himelen är klarblå.
Fågelsången blandas tillsammans med låten "Sommaren i city 1990" som spelas på min data. Jag sjunger galet medan jag valsar runt med trasan i hela rummet. Idag ska det vårstädas, allt ska ut ur mitt rum. Precis allt! Sen ska jag skura, putsa fönster, dammsuga, tvätta, bädda... =P



war

Imorse så var det tredje världskriget hemma hos mej!

Såhär var det in i minsta detalj (med risk för överdrivenheter) ^^

Felix låg i skyttegraven väl utrustad med flera pickadoller, k-pistar och sånt skit man använder när det är krig. Mitt emot honom låg jag i min skyttegrav och siktade noga. Det flög bomber överallt och granatsplitter dundrade fram och tillbaka mellan oss. När jag tagit skydd i min pansarvagn och bomberna upphört började jag att smida planer. Jag tänkte invadera Felix diskret och besegra honom när han minst anade det. Jag tänkte att jag va den grymmaste soldaten i hela världen, jag skulle minsann överraska min fiende! Jag tänkte högt för mig själv medan jag smög ut ur pansarvagnen och började kravla i leran. Jag låg i leran och kravlade fram som en riktig jävla militär och tänkte: Den Emelieska krigsmakten är den största i världen, hon har den smidigaste planen och snart kommer hon överfalla sin fiende bakifrån och göra honom till gisslan. Om jag åtminstonde fick ett par minuters övertag, skulle jag gå ut ur kriget som segraren. Emelie var ju såklart den bästaste soldaten och hade ju den allra bästa utrustningen i världen! Medan jag kravlade i leran och tänkte allt det där stöter jag på något, jag ser att det är en stor jävla militärkänga. En sådan där känga som dom har i alla krigsfilmer. Jag tittar upp och ser min fiendes ansikte, de är grönmålat och han har kamoflerade kläder på sig. Mot mig siktar han sitt vapen. Jag tittar upp och ler fast medveten om att jag är besegrad. Min fiende tog mig på bar gärning... Attans!

ÄLVSJÖMÄSSAN

Jag e sjukt jävla mystrött just nu! Skulle vilja ligga nerbäddad och bara kolla på film. Uversäj så är min önskan redan fullbordad eftersom tjejteamet va här just. Vi såg Big Momma 2 och The Lords of Dogtown! :)

Frida va ovanligt high-five på älvsjömässan idag, hon skulle minsann torka och göra en massa, bland annat hänga upp en jävla mås i ett snöre ^^

Steffi därimot käkade godis som fastnade på ryggen, då dog jag och linda av skratt, det va ju fan för underbart!

Hoppas att mina läsare är trogna varelser, eftersom nu ska jag erkänna att vi snodde flera Design-tröjor, även fast man bara fick ta en! Hihi, busigt! men berätta inte det för Elin och teres bah!

Vi målade och fixade i montern hela dagen. Från 9-17.00 vilket verkligen tröttade ut mej som bara hade sovit 2 timmar inatt pga att alvedonerna aldrig lindrade min smärta. :/



Vi va och åt på donken åxå, även kallad den "gyllene måsen"... ^^
( felix fattade inte va jag menade me det, hahah)

Nu ska jag sätta på min gamla kompis!


(han är en tvi) ^^

9/4-08

Idag ska jag dra till älvsjömässan. Vi ska fixa iordning alla prylar i montern tills imorgon, då alla besökare kommer för att titta. Det kommer bli trevligt. Linda va inloggad imorse på msn, hon sa att hon inte kunde komma och att jag skulle behöva stå själv på lördag, men hon skojjade bara! Damn it girl, you really freaked me out!

BTW så sov jag bara 2 timmar inatt, mådde så sjukt jävla hemskt så jag trodde jag skulle typ dö under täcket. Sen kom mamma ner och matade mig med alvedon och myste ner mig tesammans med Lurvan. Sen när alvedonen äntligen började verka så kunde jag somna.
Fy för sega alvedon-tabletter!

TJOHOOJ!

<3

I'm yours!

Boxholm

Varit och rest runt i Svea Rike över helgen!
Boxholm var huvudmålet för pumi-träffen.

Vi campade i två nätter, första natten va helt öde,
andra natten grillade vi och umgicks me lite folk. :)
Det var trevligt!



I'm ready to fly

Nergrävd och inlåst vill jag ligga i en kista i jorden och ruttna. Om jag tar mig levande ut får vi se. Just nu känner jag bara för att ligga kvar där och låta jorden kväva mig. Jag för att redo för att flyga.