fanns det några bättre alternativ eller?

soft med pizza-doft

Idag har jag legat och degat hemma hos Felix. Vi har spenderat dagen framför datan i olika rum, men det var skönt det med. När mamma ringde sa hon att hon köpt med sig pizza så Felix skickade hem mej i sin turbobil med raketfart bara för att jag ska få varm pizza, sött... fast han tjänade ju 7 kronor för besväret. :)

finally

små stunder av ren lycka

take me out of here, let me see the ocean

Han önskade att hon kunde förstå, men det gjorde hon tydligen inte. Det är en tråkig historia med ett rätt så tråkigt slut...resten tar vi en annan gång.

Håll om mig? Förmycket att be om?

söndagsöppet




ligger hemma hos felix och gör absolut ingenting, men det är lika skönt det med. Hur som helst ska denna här veckan bli riktigt rolig och snart får jag träffa dig igen. :)

OMG, måste nog åka hem snart innan jag svälter sönder!

because of you.

Hur kan ord såra en så pass mycket? Hur kan sammansatta bokstäver orsaka en sådan smärta

ÄR DET NÅGON SOM HAR ETT ANTIVIRUS?

Jag skulle behöva låna ett antivirus för att rensa ut all skit ur hjärnan.

DINA ORD LIGGER OCH GNAGER SÖNDER MIG I TUSEN BITAR. =(
kan inte sova, mår inte så bra.

~ tjalla lala la, idag blev jag en trea-gluttare ~ x)

..... för idag började jag trean i gymnasiet.

du gör mig glad - och jag vet inte ens hur du bär dig åt.

~ ♥ ~ Picnic med pojkvännen ~ ♥ ~




Sommaren med Göran

Linda och jag ville hitta på nånting så vi bestämde oss för en biokväll och frågade lite folk på msn om dom ville haka på. Visst ville dom det, och från att bara vara två så blev vi åtta personer. Linda, jag, Felix, Micke, Anders, Robin, John och Patricia. Hur som helst så samlade vi flocken och traskade iväg på bio. Vi såg Sommaren med Göran. Den var lite smårolig och jag satt i biomörkret och drog på smajlbanden ett x antal gånger. Jag gav även tillbax en gaffel till Robin som jag råkat få med mig hem sedan jag var hos honom sist. Lite rolig situation uppstod när jag lämnade fram den åt honom.

Efter bion åkte vi till Gullmarsplan och Linda for vidare mot Simon. Robin och Patricia försvann också. Vi andra åkte hem till Felix där vi tog bilen och åkte till handen. Micke körde som en galning, svängde ut i en kurva så att bilen bakom oss fick bromsa och sedan låg bilen och tryckte bakom oss och blinkade starkt med lyserna. Bilen bakom oss var jättearg för att Micke kört som en galning. Det var jävligt obehagligt. Fick fan huvudvärk som varade resten av kvällen. Sen körde Micke jävligt fort också och i kurvan fick vi möte med en buss, hade inte Micke saktat ner och svängt undan den hade vi garanterat kolliderat med bussfan...................... Ja i alla fall så lämnade vi av Anders och John och sedan fortsatte Felix, Micke och jag hem till Felix för att sova. Och jävlar vad min pojkvän var kelsjuk den kvällen, va så varje natt! :)


det är en sak du måste förstå, dina ögon är allt för blå - för att stå emot.

~ lite kärlek, lite felle & eme ~


europa runt på 16 dar, ^-^


1. Innan jag reste iväg fick min Pelle en bamsekram!


2. När vi kommit fram till Tysklands huvudstad, Berlin passade vi på att ta en titt på Berlin-muren.


3. Vi bodde längst motorvägen i våran husvagn bland massa lastbilar.  


4. Man fick helt enkelt duscha på bästa sätt när man är ute och far.


5. Självklart handlade vi på Lidl, Tysklands stolthet! På bilden håller jag och lillebror upp ett par alldeles förstora byxor.


6. Vi tog en gungtur på Bauhaus...Vad nu vi gjorde där egentligen.


7. Jag ville gå in och handla i affären "Droger" men mamma tyckte det verkade kriminellt.


8. Vi äventyrade en hel del, här balanserade vi bland annat på en stock tio meter upp i luften.


9.Eftersom Internet är överklass så fick jag nöja mig med att skriva brev.


10. Vi bodde på en ranch med hästar mitt ute i ödemarken. Häftigt faktiskt.


11. Jag matade hästen Drummel


12. Jajamännsan, Muffin skulle också slängas i.


13. Schysst kåk!


14. Farsan . . . . finns inget att säga.

 
15. En bit av den så kallade staden. Vart är folket??

16. Vi stannade utanför en bensinmack, så Danne och jag passade på att grilla på parkeringen.



ge mig facit på hur man lagar middag - recept tack.

wow wow, jag ska nog upp o fixa lite middag för ingen annan lär väl mata mej, haha. Jag vet inte vad jag ska laga, .... om man ger sej på något så enkelt som en ostmacka tillexempel så kan det mycket väl sluta med att det blir en halvbränd lussebulle istället, i alla fall om empan får härja loss i köket på egen hand. Och jo, jag har mina egna erfarenheter att gå efter. Det finns facit på det.

försöker man inte kan man knappast lyckas.

go ahead, I'll catch up with you

Idag har jag bara varit hemma och slöat bort för första gången på ett jävla bra tag. Och ikväll ska jag äntligen få sova för mig själv vilket jag inte gjort på några veckor nu. Så ikväll är det egen säng och ett eget rum som gäller. Peace and quiet thank God, I really need it.

om dryga veckan drar plugget igång igen. Trots att jag är glad att terminstarten närmar sig så kan jag ändå inte låta bli att få lite ångest. Är det verkligen nu jag ska börja trean? Jag känner mej lika mycket redo som halvfärdig för detta kliv som jag vet att jag måste ta. Det jag ser mest fram emot är alla tågluffar-resor till och från plugget med brudarna. Jag gillar det, det är så man upplever dessa trevliga resor som SL faktiskt önskar en.

...and yes, they are continuing their efforts to resolve the dispute.

party party party

God efternoon.
I går celebrejtade vi lilla Anders som fyllde nitton! Linda och jag plockade några blommor till Anders. Vi var några stycken som söp lite i Tantoparken, sen åkte vi hem till Robin och chillade. Astrevligt.

Idag har jag legat och snoozat i älsklingens säng halva dagen. Mycket trevligt. Sen har vi totalrrensat hans rum så nu skiner det... nästan.

Men nu ska vi kila iväg till godissvampen, så nu får ni allt gå och lägga er.