Ellens och min galna krogkväll/natt,




.:.CRAZY SUMMERDAYZ.:.










































S0mmAr-tokiGa DagaR

summer fever

Heej, idag har jag har tagit en liten paus från solstolen och tänkte komma med ett litet inlägg. Men eftersom en liten gullunge väntar på mig så säger jag bara: haaa deeet braaa idaag! Och kom ihåg att ta det försiktigt när du badar och glöm inte armpuffarna.

krogröjarna

Tjhoohooo alla babes därute i världen! Ikväll ska jag & ellen dundra fram på stadens alla gator och torg! Om ni ser oss, vinka och ni får gärna gå fram och fråga om en atuograf. Vi signerar era skallar med nöje! Pössar från storstadsbrudarna!

nu vet man värdet på sig själv.

Skönt att grabben bryr sig, ... tänk om jag skulle ligga och förblöda till döds i någon skum park eller någonting nu. Jaja, skulle väll varit roligt det med, men nu ska jag underhålla mig själv på spel.se. Adjöss kamrater.

MIN ARBETSPLATS



underbara jobb!

TJOHO! Underbart väder och underbara sommar! Livet leker, allting flyter på! Jag har legat och gassat i solen och alla sommarfräknar har satt sig i ansiktet.

Idag åkte jag till landet vid halv-sju tiden. Med kollektivtrafiken tar det bara 59 minuter ut till Årsta Havsbad och med bil tar det dryga halvtimmen. Vi började med samling nere på lilla torget och därefter plockade vi fram verktygen. Idag målade jag och en tjej som heter Michaela om dansbanan. Vi hade havsutsikt och solen lyste på oss. Vi smet hem till Michaela på rasten och hämtade hennes lilla radio, sen satte vi oss ute på bryggan med en varsin läsk. Jag, Michaela och killarna fick testa att köra 4-hjuling och köra några varv runt stranden, fasligt kul. Killarna byggde i alla fall en trappa och gick runt och skrämde livet ur oss med grästrimmern. Jag får pengar för att umgås, busa, dricka läsk och måla lite. 99 kronor i timmen är fan inte dåligt för ett underbart slöjobb som detta.

vad sägs om en dejt med mig måndag klockan 19.00?

Det var så länge sedan vi sågs, när får jag träffa dig igen? Vad sägs om en dejt med mig imorgon klockan 19.00? Jag vill ju känna dina armar runt mig precis som förr i världen. Ring mig, du har numret! Puss

för så sa han.

Jag var utom kontroll. Det behövde ske ett under. Jag skulle gå hem. Jag ville upp i det blå, och han sa: Dom fixar speed och LSD. Klubbmusiken dånade och dom höll på med THC. Han sa: fram med en pipa brass så fyller vi våra lungor...

Men jag gör inte så!

Årsta Havsbad i bilder. Ska jobba därute imorgon.



Här ovanför finns det två bilder. Dom är tagna i olika århundrande. Den första bilden är från 2000-talet och den andra är från runt 1960-talet. Konstigt att bilderna är tagna på samma strand, det kan man ju inte tro. I nutidens Årsta Havsbad finns det inte längre ett hotell vid vattnet, istället finns det en dansbana.


Här ser vi halva dansbanan på bild, nedanför ligger badstranden och havet.


the illness files

Tjena, Läget? Har ni överlevt natten?
Imorgon börjar jag jobba på allvar, från klockan 8.00 till 12.00 i tio dagar.


sedan har jag en liten fråga,
VARFÖR FUNKAR INTE SKRIVAREN !"#¤%&/?!!?!?

Jävla skit.

saturday - almost sunday.

här sitter jag nu igen, lagom nykter och trött. William och Johan ville att jag skulle komma över och hålla dom sällskap, men eftersom johan tar körkort nästa vecka får dom hämta mig då istället. Jag är smått förvirrad över vissa saker och är fortfarande lite arg för att jensa lurade i mig att han var alkoholförgiftad. Inte schysst att luras. Men nu ska jag nog låta sömnen gripa tag i mig och låta den föra mig in i djupa, härliga drömmar. <---- BTW, ALEX TYCKTE DEN SISTA  MENINGEN LÄT SNUSKIG.

Godnatt! ♣

Ellen!

Grattis på 18-årsdagen Ellen önskar Emelie! 
Idag är det en mycket speciell dag, för idag blir Du 18 år gammal. Det är inte klokt vad Du blir gammal, nu är ju Du myndig och får gå på nattklubbar, rösta, lämna landet utan föräldrarnas tillåtelse... Ja, som 18-åring finns det mycket man får göra...Men bara för att man blir äldre får man inte glömma bort hur det var när man var yngre, och för att jag ska vara alldeles säker på att du kommer ihåg våra små bus vill jag påminna dig med detta brev.


För mer än 10 år sedan träffades Du & Jag genom gemensamma vänner ute på mitt landställe. Jag minns hur du ringde på min dörr mitt i sommaren och undrade om vi kunde leka. Hela tiden hade vi stora planer på gång. Vi ville bli jätterika så att vi kunde köpa allt godis i lilla godiskiosken ute i Årsta Havsbad. Vi sprang på sommarängarna och plockade blommor längs diket för att sedan gå till torget och sälja dom. Vi ställde även upp ett bord på den årliga loppmarknaden och på det viset sålde vi massvis med skräp som vi tjänade riktigt bra på, några hundralappar var riktigt mycket för att bara vara 10-12 år gamla. Du & Jag brukade även flirta med killarna på stranden, vi var riktiga killtjusare, Du & Jag. Vi lät solen bränna oss och sedan fick saltvattnet svalka våra kroppar. Vi badade fan som dårar.


Minns du att vi var så lika varandra att folk runt omkring oss trodde att vi var tvillingsystrar. Alla trodde det och vi matchade våra namn väldigt fint ihop - Emelie & Ellen.

Jag kan fortfarande minnas känslan jag hade då jag en dag for helt ensam från mitt landställe i Årsta Havsbad till ditt landställe i Gålö. Jag höll på att åka vilse om det inte vore för din kompis som sa åt mig att stiga av bussen. Den natten spenderade vi tillsammans i din husvagn, det var även den första gången jag sov i en sådan.

Jag måste även få påminna Dig om natten hemma hos mig i stan då Du sov över och blev rädd när Du såg mig gå i sömnen. Sedan får jag inte glömma att ta upp alla våra felstavade brev som vi skickat till varandra genom åren som gått, vi märkte dom alltid med E+E=B vilket stod för: Emelie+Ellen=Bästisar. 

 


Ha en underbar 18-årsdag! ♥

Imorgon fyller Ellen 18, det ska firas!

Japp, det ska det verkligen!

EN Mångsysslare, det är jag det.

En mångsysslare är en person som har ett flertal olika sysslor eller arbeten, eller har uppgifter inom olika ämnesområden. En mångsysslare är bra på mycket.

Bara idag har jag fått detta gjort:
lagat mat - åt syrran och mig, jag är en mästerkock trots allt.
designat och skissat  - på mitt egna sommarprojekt.
klippt ut mitt mönster - ur plast.
ritat ut mönster på en playwoodskiva - mitt alldeles egna mönster.
snickrat - fyfan vad roligt, nästa termin byter jag till bygg.
sågat - att få det snyggt är min perfektion
doggywalk - tog en långpromenad med hunden Muffin
målat - yes, I've painted your world with colours.