5-ive more hours of legal downloading

Tydligen vill skivbolagen och alla gamla regisörer som gör filmer ha betalt för skiten dom producerar, så nu ska det tydligen bli så att allt man laddar ner olagligt även ska bli straffbart vilket kommer leda till att dom som åker fast ska få riktigt hårda straff. Någon som vet om det är dödstraff?

Tydligen fanns det ett knep, man kan köpa IP-nummer från företag som man kan använda när man ska ladda ner nån gammal film. Det hade varit roligare om man kunde beställa privatpersoners IP-nummer. Typ: Tjena, här har är 50 spänn, ge mej nån gubbe i Smålands IP-nummer för nu känner jag för att ladda ner en riktigt grym porrfilm. Om jag åker fast får det bli på hans räkning. Hallå?? Det är ju hans IP--nummer!

Tänk om nån gamling i trapphuset surfar på mitt internet och sen laddar ner värsta olagliga skiten, o sen kommer män i uniform o griper mig.. tror knappast repliken: det var inte jag, hjälper mig i denna stund. Äh, har hört att det ska vara bra mat i fängelsehålan.

Aja, spendera era sista ostraffbara timmar till nerladdning, nöden har som sagt ingen lag! Är man filmsugen så kör man ju ;)

5-ive more hours of legal downloading

någon som vet?

Efter gårdagens gympass blev jag och Linda otroligt sugna på att börja gymma på riktigt.
Någon som vet ett bra, nära och billigt gym? :)

måndagen började bra ;)

Idag var det måndag och jag var inte redo för dagens utmaningar. Men när jag väl kommit på tåget och mött Linda blev allt mycket roligare, trotts att jag var trött. Vi var bara fyra personer på engelskalektionen, vilket även var den första på mycket länge. Vi tjejer satt och fnittrade åt varandras knaggliga engelska, men lärarinnan var glad ändå. Efter den så drog vi och gymmade nån timme. Fan vad skönt det kändes!!! Vi hade även matte, svenska, och so varav jag somnade på den sista lektionen. Men vi va så få på lektionen, och dessutom var det filmvisning om Brott & Straff.

Förrästen så...
är min älskling är bäst, för idag har han haft uppkörning. Han klarade sig galant enligt handledaren, men tydligen missade min älskling att blinka i rondellen. Men på onsdag får han en ny chans igen, och då blir det revanch!


Porrbild tagen av emelie


en timme gör skillnad

Hur kommer det alltid sig att man är trött som fan på måndagar? Det spelar ju ingen roll hur många timmar man sovit. Att vakna upp på en måndag morgon och veta att det är måndag är som att vakna upp och veta att det är ens egen dödsdag. Ångest, varför sov jag inte längre igår för? Då hade jag ju chansen, nu måste jag ju vänta med nästa långa sovmorgon till på lördag. FAN DA!

Fast det ska bli kul idag, träffa alla underbara igen ♥

P.S Lycka till på uppkörningen! =)

LUCKY -

HITTADE LITE HÄRLIGA BILDER FRÅN TIDEN DÅ JAG VAR MAMMA ÅT DENNA SÖTA KANINUNGE SOM JAG TOG HAND OM SOMMAREN-2006.







söndag

Jag är lite trött just nu, och det är inte så konstigt så mycket som jag hunnit göra idag.
Mysigt har det varit idag i alla fall, och imorgon väntar skolbänken på mig. En hel timme tidigare ska jag sitta där och lära mig nyttigheter......

Nu ska jag träna lite spinning och köra ett pass styrketräning. Efter det ska jag nog åka buss till en viss person, :) thihi
Inatt ska jag inte sova ensam och det känns skönt.

S.O.S

Jag grejar inte mattepappret. De funkar lixom bara inte, jag får inte talen att gå ihop.
FAN! Är det ingen som kan hjälpa mig? Finns det verkligen inget mattesnille därute i Sveriges stora skogar? Ohh...what am I going to do? Kill myself?

fullrulle kanelbulle

Jag åkte och hälsade på Linda & Steffi på Älvsjömässan idag och det blev en hel del snack om gårdagen. Det var riktigt soft kväll igår alltså.

Ikväll blir det också riktigt mysigt, för ikväll ska jag och Linda dra till Grabbarna Grus och mysa med film och lite bira.
Det var allt för nu, C-Yah

heelgalenheelg

Igår blev dagen perfekt, helt fullkomligt underbar!

Skaffade lite nya kamrater på älvsjömässan, gick på maskeradparty och sedan drog jag och Linda på efterfest hemma hos Jensa. Vid midnatt drog jag vidare in till stan och träffade gullungen.

Idag har vi sovit länge, duschat, käkat lunch och kollat på film.

Nu tänkte jag ta tillfället i akt och åka och träffa mina vänner!
Puss puss på folket!

FREDAG!

Idag är det fredag och en riktigt rolig kväll väntar . . . men tills dess ska jag slappa ända fram till klockan ett för sedan är det dags för ett pass på trädgårdsmässan.

Ikväll blir det MASKERADPARTY hemma hos Frida, och jag ska klä ut mig till Rödluvan, en sexig sådan. Efter det bär det antagligen av mot älskling. Wohoo!

KIWISMOOTHIE



Alldeles nyss fixade jag till något riktigt gott - en nypressad kiwismoothie.
a refreshing drink after a though day!

ID-korts räddaren!

Hej & Välkommna till EMILEEY.BLOGG.SE!

Dagens gäst är självaste: Emelieee, en applåd!
*applåder* *busvisslingar* *mer applåder*


-Här är ännu ett spännande inlägg insänt av Emelie 18 år i Sthlm.
Ja, vad har Emelie på hjärtat som hon vill dela med sig av idag da?

- Tackar, tackar! Jaja, nog med busvisslingarna nu. Jo, idag har jag och klassen varit på SVTs rekvisitalager och plockat på oss rekvisita som vi ska använda i montern på Trädgårdsmässan i veckan. Vi hjälpte även vår mentor Terese att lasta in alla grejerna i bilen och när Terese försvunnit så åkte vi tjejer in till stan och käkade lunch på resturang.Tyvärr ville alla äta på olika ställen så vi särade på oss. Jag, Malin och Linnea svängde in på McDonalds, sedan tog vi en liten promenad till Linneas pappa. När lunchrasten var slut samlades vi igen i affären Buttricks på Drottninggatan. Därinne plockade vi på oss servetter, döskallar, Sverigeflaggor och annat krimskrams som vi behöver till Trädgårdsmässan. Eftersom vi hade fått en check av Terese så fick vi klara av att handla utan henne. Tur att jag hade mitt ID-kort med mig, för jag var den ende som var över 18 bland tjejerna, så jag fick visa leg och kvittera kvittot för annars hade checken inte gällt.

Inatt sov jag hos min kära pojkvän Felix. ♥
Vi kollade på en skräckis igår kväll och det va mysigt att bli omhållen av honom, det är en känsla som man glädjeryser av för att det är så mysigt. Jag saknar hans stora varma famn, jag vill krypa ner i samma säng med honom inatt igen. KOM O SOV MED MIG FELIX! Thihi ♥


vecka 12 = SANT

Det kändes underbart att träffa alla mina gullungar igen! Först tjejerna och sedan Felix! Dagen har varit perfekt!

Den här veckan ska vi ha S.A.N.T-vecka vilket innebär att vi ska få lyssna på föredrag om Sex, Alkohol, Narkotika och Tobak. Vi ska även få träffa Fråga-Olle och ställa frågor till honom. Sedan att det är korta dagar skadar ju inte heller! YES!

ska vi ta en promenix ut på Djurgården?




Självklart bjuder jag bjuder på lunch också!

Nån annan som vill göra affärer med mig?

På nyårsaftonen hade Jag & Linda en flaska vodka som vi gick runt och klunkade i oss, och Micke var törstig, så då kom vi på den briljanta idéen att göra en bytesaffär. Micke skulle få en klunk vodka mot fem kronor (linda och jag behövde femma till att betala i pissoaren). Dum som Micke va så gick han med på det, o vem tjänade på det? Jupp, inte var det han iaf! :)