emes SPORTLOV!


Många härliga och snöiga dagar har passerat och sportlovet lider nu mot sitt slut. Jag har haft det fullkomligt underbart i Tännäs alla skidbackar där jag har tillbringat sportveckans alla dagar. Favoritbacken hette Kröket och de svarta backarna var roligast att åka i, men Danne och jag körde även väldigt mycket offpist. Vädret har varit fantastiskt och solen har skinit på hela veckan, tempraturen har hållit sig runt -5 till -2 grader och snön var runt 2-3 meter djup på de flesta ställena.

Jag bodde i mysiga stuga 28, högt belägen i en liten fjällsby i Tännäs, Härjedalen. I möteshuset bastade vi varje kväll och där lärde vi känna några nya människor också. Lillebrorsan kastade sig i en snödriva -endast i badbyxor för att sedan värma sig i bastun igen. Sedan så slog jag och brorsan ett par proffs i biljard (brorsans förtjänst).

Vi stannade till och deltog i ett Ren-race vid Funäsdalen och åkte sedan släde bakom renen Vimme (alla renar heter faktikst inte Rudolf) och smet sedan från betalningen. Haha, det är en underbar historia som är för kort för att orka skrivas ner. Sedan kan jag passa på att skryta med att jag interjuvat och videofilmat en äkta Same. Man förstod inte mycket av vad hon sa, men jag förstod i alla fall att hon sytt sina kläder själv, av skin och renpäls.

Vi passade även på att hyra en snöscooter för en dag och körde runt med den på fjället, och fyfan va grymt roligt det var att köra den!!! Förutom alla utomhusaktiviteter så har vi ätit massa med gott, bland annat har vi smakat på nyslaktat renkött. Till och med sushi lagade vi till där uppe i stugan. Med oss hem hade vi två stora renfällar, mamma blev ju förälskad i renpälsen och någon riktigt ren fick ju inte plats i bilen...

emelie - leaving town tonight

Jag kommer inte va borta för alltid, jag lovar att komma hem nästa söndag, om jag inte totalkvaddar me skidorna i ett träd och blir liggandes i nån snödriva förstås ^^ Även sånt kan ju drabba en skidmästare!

Sorry! Your brain is out of work.

Jag bestämde mig för att studera lite innan jag börjar packa inför skidresan, men när jag väl satte bläckpennan i A4-pappret stod tankarna stilla... Jag vet inte vad jag ska göra nu när tankarna inte kan kopplas upp till hjärnbalken, min hjärna är väl funktion lr nått. Nånstans där inne i knoppen har det ploppat upp en ruta där det står: Sorry! Your brain is out of work, would you like to try again? No thanks!





inte har väl "pluggtrollet" gått och tappat bort sina kunskaper ?

The entertainment is back

JEPP, nu är underhållningen tillbaks, bättre än någonsin!
Idag ska jag till praktiken, sen så ska jag träffa lillpysen!
Det var länge sedan jag träffade honom så det ska bli riktigt kul att få se han igen.
Miss you baby!<3

Frida&Jag










hade lite chill hemma hos felixen igårkväll.

I'm so, I'm so, I'm so

Jag är utsvulten, jag ska dra upp på övervåningen och fixa ännu en macka som kan räknas in till min andra mackhög på 20. Men marmelad & ost på rostad macka, det är gott!


charmregeln nr.1

mhm, det krävs mer än blottade ben för att få prinsen på fall. Inga hårda bevis på annat ^^ :)

i taket lyser stjärnorna

ikväll ska jag & felix på bio för att se: i taket lyser stjärnorna.
jag har läst boken, och den är så jävla bra!

jag är en jävla klant rent ut sagt

Jag blir galen på mig själv i köket. Jag både snubblar och tappar grejer som spills ut och det kladdas och fan vad jag är kass på matlagning. Mina fiskpinnar tex, jag stod och vaktade dom och visslade lite glatt för mig själv och ingenting kunde gå fel. Men sen vänder jag på pinnen och den är kolsvart! !"#¤%&/()=?! en rad svordomar flög genom luften och när jag skulle kasta alla brända fiskar så tappar jag hälften på golvet, o jag vet inte hur jag ens lyckas?? Nån som kan komma hit och hjälpa mig att steka ynkliga fem stackars små fiskpinnar, eller ännu bättre. Bjud mej på lunch!!

fan va lack ja blir.. ahhhhhhhhhhhhhhh

nu kanske ni sitter där och läser detta inlägg med ett leende på läpparna, men det ska jag tala om för er, I'TS NOT FUNNY, NOT FUNNY AT ALL och tro mig, ni vill inte se en bild på eländet. Köket är en katastrof, men det skiter jag i... heheh

.

snälla, låt mig få ringa dig!
ladda mobilen.



give me one reason

Sanningen är den att jag vill va den där tjejen du bara längtar att få snacka med, som du berättar om din dag för, som du bara tänker på och längtar till. Jag vill åxå ha fina sms, jag vill åxå ha nån som bloggar om alla fantastiska saker jag gör. Varför får jag aldrig bli som henne? JAG VILL VA TJEJEN SOM DU ÄLSKAR MER ÄN ALLT! JAG VILL VARA TJEJEN SOM DU TÄNKER PÅ OCH LÄNGTAR EFTER, SOM DU VILL TRÄFFA ÄVEN FAST DU TROR DU SKA DÖ AV TRÖTTHET. VARFÖR FÅR JAG ALDRIG VARA SOM HENNE??!

don't make me, i don't want to, but i have to.
men nu avslutar vi detta med en stor klunk vatten, sköljer ner skiten och sover på saken.

Superhuman you did that to me.

Back to reality.
Imorgon blir det dags för praktik igen, jag får tydligen inte vara sjuk nå mer!



som en highfive på skype aiight x)

  • -emelie skriver: haru nån girlfriend da?
  • -Zolar skriver: Tyvärr inte, har varit singel hela tiden praktiskt taget, tror man hamnar i 'kompis' steget väldigt ofta när man försöker :(
  • -emelie skriver: hah, ja fyfan
  • -Zolar skriver: eller så har de redan en pojke, och man vill inte förstöra några relationer så man låter det vara ifred
  • -emelie skriver: äh, in o vraka bland brudarna vettja... sen fåru kuta som fan när du får en ilsken pojkvän efter dej... men tatt lugnt, du både gymmar o dricker proteinpulver ju. :)
  • -Zolar skriver: Suck, protein drinken tar man efter ett tränings pass för att som sagt hjälpa musklerna att återhämta sig lite, det är inte precis några steroider, knäppisunge där.

such small sacrifice.

empty hands held high, I sing in vain tonight.

Please swallow your pride
Försök inte leka superhjälte inför chefen,
han kommer att ha glömt bort allt ditt hårda arbete såfort du blivit utbytt.
Spendera dina timmar på sådant som verkligen betyder något istället,
håll dig till ditt arbetsschema!

:D

KUNDEN -Ehhmm.. vart kommer köttet ifrån?
SLAKTAREN -Den är född och uppfostrad här i Sverige.