i'm happy.

Vi badade inte, men en långpromenad med mycket skratt blev det i alla fall. Först var vi hemma hos simon, sen gick vi till jensa som var ensam hemma. Vi hade riktigt roligt, och jaa jag är som en 12-åring i huvudet, bekräftat på facebook. Kom hem nyss, är ensam hemma, snart ska jag hämta en glass och glo på tv. HAVE A WONDERFUL EVENING.

Fun Funny Funniest

Det blev varken picknick eller pizza med Mr.Smokey för han ville hellre sitta och spela nått fånigt bilspel än umgås med mej. Så då tyckte jag att då fick han göra det. Jag tog hem resten av jägermeistern, ungefär 33% kvar av den. Han var ju ändå skyldig mej en massa starköl och pengar.

Ikväll ska jag träffa sommarpojkarna och Linda! Vi tänkte dra och bada och jag har fått tillstånd att putta Jensa i vattnet. Just nu åt jag en glass och är allmänt trött på kärleken som bara ska trassla sig för mig hela tiden.

Sunday without Sun

Chaaooo alla dödliga och supermän.

Idag är det söndag men solen lyser fan inte. Jag är hemma hos Mr. Smokey. (Felix).
Strax ska vi ut på utflykt, köpa med oss en pizza och dricka en kall cider vid havet.

Livet leker!


Hej igen..... det blir ingen UT-flykt... det blir en IN-flykt istället.. för vi stannar hemma! :)

värsta draget, fullt ös

tjeenare tjeenare, jag mår inte bäst i huvudet just nu, drack jägermeister igår.... Men nu har jag i alla fall fått i mig lite mat. Så jag ska hoppa i säng nu igen. Förlåt mamma. 

Thank God it's FRIDAY!

Fredag eftermiddag, kvällen närmar sig med stormsteg... Idag har jag tillverkat en massproduktion av min egna design som ska säljas imorgon. Nöjd är jag väl inte ännu, men när cashen rullar in kommer jag skratta högt. Mohaha!

Ikväll skulle jag och baby egentligen gått ut och dansat häckarna av oss på krogen, men än så länge är ingenting bestämt. Jag hoppas att något trevligt inträffar ikväll, för det har det inte gjort på länge.... Jag behöver det nu.

~*~

commercial 'bout my sis

Min syrra Mikaela, tyckte att det gick dåligt för bloggen och var orolig för dens framtid. Därför tyckte hon att jag skulle lägga ut en bild på henne för att locka fler läsare, så här kommer en!

snälla, kom och rädda mig fortast möjligt!














Nu har pappa gjort det igen, nu har han fått morsan på riktigt dåligt humör. Det bullrar och brakar på övervåningen där dom båda står och motargumenterar varandra. Husets väggar är alldeles för tunna för att stänga ute deras bråk, som tur är kan jag höja volymen på radion och tänka på annat. Pappa hade gjort rent i akvariumet och slarvat bort hälften av alla fiskarna som brukade simma runt därinne. Mamma misstänker att han har spolat ner dom i tolaetten och självklart förnekar farsan allt. Sorgligt!

Men snälla, kom och rädda mig nu!

Videoinlägg 1...



Allt matrial som visas är äkta vara!
Vi är stenseriösa! ;)

Party like rockstars on the dancefl00r



Lika suddig som i våra huvuden . ..

















...

UPDATE: sitter hemma hos ellen, vaknade för ett tag sedan. Bara ellen & jag hemma. Ikväll blir det utgång för hela slanten! Vem har sagt att man inte kan festa på söndagar liksom?! ;)

Over and Out!

summernight in city

Brudarna ska ta sig en tripp på stan ikväll! Och fan vad vi ska roa oss! :)
Gokväll!

♥ emz and ellz