Okt. 25, 2009

Mina vänner är mina vänner, inte bara på grund av vilka dom är utan också på grund av vem jag själv blir i deras närvaro.

Försvunnen? Här är jag!

jag har faktiskt - trott eller ej - varit mycket upptagen de senaste dagarna med en utbildning på taxi stockholm - jag har fått jobb - ska göra karriär inom detta år - jag ska bli rik - eller åtminstonne fylla upp spargrisen - kul på jobbet är det - mycket chockladdrickande och skratt - mycket att lära sig - men samtidigt - jag har föfan ett jobb att gå till - UNDERBART! - I think -

laddad & klar!



nu drar jag iväg på arbetsintervjun.

gissa vem jag härmar på bilden :) thats riight

arbetsintervju och krogen imorgon!

Imorgon ska jag gå på en arbetsintervju inne i stan, ska vara där klockan 10.00 Önska mig lycka till! På kvällen kommer det vara lite förkrök och sedan blir det krogen! Fan, det är så jävla skönt med helg!

rackans ungjävel,

Igår gjorde jag kalasgoda chokladbollar och eftersom ingen mer än jag skulle få smaska på dom så gömde jag dom längst in i kylen. Men vad händer? Jo, idag när jag kommer hem och ska norpa en så är allihopa spårlöst borta. Såklart var det min glupska syrra som svullat i sig dom. 30 stycken! Morsan var nog inte så oskyldig hon heller. Men i allafall, jag fick syrran att baka nya åt mig, så då vart jag glad igen. Men då när jag åt en så va det en smörklump täckt med choklad och pärlsocker... Och ja det är klart jag blev sur, hon åt ju upp MINA BOLLAR!

Pärtan på täppan

Både Malin och Steffi sitter och spelar caféworld, men själv orkar jag inte bli indragen i något tidsfördriv. Just nu har vi haft en chill lektion med Pärtan. Vi snackade om killar. Vi tjejer vill se hela paketet av en kille, medan en kille blir överlycklig bara man ler och tar i honom. =)
snajs.

i-can-walk-on-water-and-i-can-fly

. ♣ . ◊ . ♣ . . ♣ . ◊ . ♣ . . ♣ . ◊ . ♣ . . ♣ . ◊ . ♣ . . ♣ . ◊ . ♣ . . ♣ . ◊ . ♣ .
lalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalala

me myser, it's mysi-mysi

Jag sitter här för mig själv och njuter. Allt känns så jävla bra! Just nu kan inte ett enda problem tynga ner mig. Snart är det helg också, tänka sig så fort det gått. Jag sitter insvept i ett täcke, har just tagit ett varmt bad med rosa jordgubbsskum. Jag har gjort varm choklad med grädde och värmt en kanelbulle. Just ikväll är det så jävla skönt att bara få vara med sig själv, att få ligga kolla tv och inte göra ett enda skit. Kan inte bli bättre än så här.


Känns som om jag skulle kunna skriva en hel bok om hur jävla bra allt känns just nu. Det konstiga är att jag nästan aldrig mår dåligt - men såhär bra har jag inte mått på länge. Fan har hänt? :)


Älskar mina pussgummor och älskar söta kärleksgubben! 
Där var min kärleksförklaring till er, sådär nu kan jag fortsätta andas och le.  

Sunshine upon my face.

Jag sitter här i designsalen med Malin. Vi försöker skriva ihop en sida om 1600-talets alla konflikter och eländen, men det går inte såbra eftersom vi båda är inne på facebook och fjantar runt. Vi slutar senast runt 17.00 och det är ju ett jävla antal timmar dit. Jag längtar hem till min säng, jag vill bara sooovaaa.... Saknar min bebbe, kan ju int-hjälpat.

A new song for me to sing

jo, jag lever och bloggen har inte dött den heller

... även om jag inte skrivit på länge. Har fått lite klagomål att jag ska uppdatera bloggen utav Linda, så här kommer ännu ett fantastiskt inlägg.

Jag har just duschat och ska snart gå till bussen för att åka till Tyresö. Egentligen skulle Felix och jag på bio idag, men jag ligger mycket hellre hemma hos honom och ser på film, faktiskt, eller i alla fall just idag.

Igår vart det brottningsmatch hos felix, inget allvarligt var det, bara lite sådär busigt. Blåmärken har jag på armen, men det är sånt man får tåla. Jaja, nu måste jag borsta gaddarna och sedan måste jag springa. Men ha det så bra ikväll alla därute!

PÖSS!