1:a advent . . . so what?

Idag är det 1:a advent, då är det meningen att man ska baka, tända ljus och umgås tillsammans med familjen. Helst ska man befinna sig i en liten stuga på landet och himlen ska virvla av snöflingor.....

Men nej, så är det inte hos mej. Visst har jag julbakat idag, jag slog på stort och byggde ett helt pepparkakshus tillochmed, men det finns ingen som helst glädje i det längre. Från början var jag peppad och glad, jag var enormt inspirerad att sätta upp små stjärnor i fönstren och få baka ett pepparkakshus. Men vad händer? Självklart så trasslar sig sladden till stjärn-lamporna och pepparkakshuset faller ihop som world trade center, julmusiken börjar kännas tjatig, och dessutom finns det ingen snö ute! Så jag undrar, vad är det här? Varför ska man helt plötsligt springa runt som en tok bara för att det blivit 1:a advent? Nääe, jag ska inte röra mig ur fläcken på resten av kvällen. Nu är jag trött på julen, ge mej sommar!

ikväll är jag med älskling!

en riktig rackarns charm-rock'n'roll

Igår drog jag och Linda hem efter plugget, hann bara duscha av mig för sen var det dax att dra ut igen. Vi träffades upp i älvsjö, sen drog vi hem till Wille. Vi stannade där en stund sen skjutsades vi ända bort till Tumba industriområde. Där blev vi avsläppta och sen kom Tobbe och hälsade oss tjejer välkommna och öppnade grindarna för oss. Vi gick in i gängets replokal där dom stod och lirade. Dom slutade dock när vi kom in i salen och pressenterade sig såsom:
Simon: trummor (födelsedagsbarnet, grattis på 18-årsdagen!)
Jensen: elgitarr och sång
och sen Wille på elgitarr och sång

Sen var Tobbe och Biffen med åxå. Jag och Linda sjönk ner i en soffa och Jensen gav oss öronproppar utifall att. Men det behövdes inte, för dom va skitgrymma. Jensen va jävligt pratglad, satte sig vid oss och snackade emellanåt. Killarna gjorde allt för att underhålla oss, dom spelade en massa rock, sen blev vi alla lite flummiga mot slutet och då blev det mest oseriösa låtar. Jensen ville att vi skulle sjunga men det får bli kanske nästa gång. ^^ Frammåt halvtio-tiden tog vi det lugnt och satt och snackade bara. Kvällen slutade sent med ett snöbollskrig. Überglad och halvt hörselskadad somnade jag.

Muffin -



Inatt när jag skulle sova så kom min lilla hund Muffin krypandes till mig genom mörkret.
Hon kunde inte sova, så hon gick omkring och gnällde. Sen lyfte jag upp henne i sängen
och då somnade hon fortare än mig. Mer än halva sängen tog hon upp också.
Hon fick lite täcke och en kudde, sen fick jag ha lampan tänd för annars kunde hon inte ligga still...Lite mörkrädd kanske? Sen sov vi så, hela natten.

Redegering och Foto: Emelie

lill-lördag

Om Onsdagar kallas för lill-lördag...Borde inte Lördagar kallas för lill-onsdag då?

WEEI, Längtar! :)

GRABBARNA GJORDE EN JÄTTEKUK.


 
GRABBARNA I BYGG HADE GJORT EN JÄTTEKUK I TRÄ ÅT OSS IDAG.
SÅ DÅ PASSADE VI PÅ ATT MÅLA DEN ROSA. RENRAKAD ÄR DEN ÅXÅ ^^

resten av veckans planer

Nu är jag hemma från plugget igen. Är egentligen ledig imorgon, men jag sticker in till skolan vid tio för att göra klart lite saker. Slutar före tolv, sen så kommer mamma och ska hämta upp mej utanför plugget och sedan drar vi in till stan och skaffa lite prylar.
Och på fredag går jag från 12.45 till 15.00, supersoft!

Sen äre heeeelg! LÄNGTAR!

Kommer du ihåg i somras när jag skulle sova över hos dej, men inte kunde somna. Anledningen till det var att verkligheten var mycket så mycket bättre än drömmarna. <3

my sweetest!

Nu sitter jag här och gnuggar gaddarna med tandborsten, ska snart dra mej till busshållsplatsen! Pallar inte att jaga bussen den här morgonen åxå... Men om jag slutar inlägget med ett hejdå nu så hinner jag nog...

Hejdå!

P.S
puss på min felix, my sweetest!

OM TVÅ MÅNADER ÄR JAG 18!

Jaa, ibland blir det bara struntprat i den här bloggen, ibland blir det fakta.
Idag snackar vi i allra högsta grad om allvar, för fan vad tiden har gått fort. Inte nog med att Fellen & Jag firade 10 månader för två dagar sedan.
Nu kom jag på att jag blir 18 år om exakt två månader, 18 januari
Och fan i helvette, nu är det bråttom med önskelistan!

xoxo ♥

16:de Januari 2008.

Igår var det exakt 10 månader sedan som Jag och Felixen blev tillsammans!
Fan vad underbart det känns och tiden har gått alldeles för snabbt...
Men som man säger, tiden går fort när man har roligt!

GRATTIS PÅ OSS! VI LEVE HIPP HIPP!


monday 17/11-08 och puss på älskling

Idag vaknade jag av att älsklingen myste med mig, och då blev jag så himlans lycklig och glad att jag glömde bort att vara trött. Jag glömde dock att mata honom med frukost :/

Igår kom han hem till mig med tre feta godispåsar och sen bänkade vi oss framför datan och kollade på Supersugeeen! ^^
Passande namn till den kvällen, hehe! :)

Jag älskar felix, mucho mucho!



Typiskt att jag valde att ta på mig jympakläderna just den här morgonen, för det visade sig att jympaläraren "Gegga" var sjuk. Så istället satt vi och åt koskit i matsalen, pölsa med lite finare ord. Sedan inväntade ännu en mattelektion med Ingegerda.

Efter det åkte vi tillsammans in till stan och köpte näringsrik(?) mat på mcdonalds. Sedan drog vi till lagerhaus där jag köpte ett ascoolt duschdraperi till toaletten. Sen promenerade vi drottninggatan fram och hamnade utanför Riksdagen. Genomkollade och ifråntagen tändaren fick man slutligen passera en kontrollatoumat och väskan fick röntgas av en maskin. Två gånger var jag tvungen att utföra processen och vakterna såg otåliga ut, men men. Inte mitt fel att dom ska vara så noggranna med säkerheten. Om jag skulle haft tårgas med mig eller något annant farligt skulle polis tillkallas, så det var ju tur att jag lämnade min flaska hemma. ^^

Nu har jag precis städat hela toaletten och torkat ur alla skåp och plockat undan alla onödiga prylar som fanns där inne. Sedan så har jag hängt upp det nya dusch-draperiet och nu ska jag bara fylla på badkaret med hett vatten och rosa melon-skum och tända lite ljus. Felix, vill du komma och bada med mej nu :)

i snön finns dina fotspår som ett tecken på ett förflutet

Det är konstigt hur mycket vissa människor påverkar en.
Sådana som bara dyker upp en dag och tar fram djupa känslor ur ens hjärta.
De som stannar hos en när man behöver prata och hjälper en med att fatta svåra beslut.
De personerna är helt perfekta och underbara i våra ögon, allt de säger låter så klokt. Vi fäster oss vid deras närvaro och deras charm fyller hjärtats tomma kammare med värme. De gör modiga saker för en. De ställer upp och fyller vår tillvaro med skratt och bus. De åker 1000 mil bara för att man inte ska behöva vara ensam en fredags kväll.

Din kärlek gör mig knäsvag och om du puttar mig faller jag så lätt.


WANNABE MODE-BLOGGARE! ^^

För att vara en WANNABE MODE-BLOGGARE måste jag fixa små spännande utlottningar ibland. Idag kan man vinna en otroligt god chipspåse! Passa på, klockan sex ikväll dras vinnaren!

• Missa inte den otroligt spännande utlottningen av en chipspåse!

• Vinnaren av den exklusiva chipspåsen presenteras senare...

WANNABE MODE-BLOGGARE! ^^

Dagens outfit:



Jeans: Rock&Republic Victoria Beckham - 6000 kronor.
T-shirt: NK, Gucci - 1500 kronor
Underkläder: Dolce & Gabbana - 2500 kronor    (ej synliga på bild)

Totalt: 10.000 kronor

Missa inte morgondagens outfit, då ska jag visa min nya päls som jag köpte i Paris för 8500 kronor, så sjukt billigt asså!

LOL LOL LOL

Om du ville ha mig så tog du mig här och nu