Hej jag heter emelie o jag älskar min pelle!

 

mamma, kom hem!

Helgen är så gott som över för denna gång, men längtar redan tills nästa. I gårkväll var jag ute på krogen med Micke och Felix samt deras vän Stoffe. Vi tänkte dra med Martin och hans grabbgäng in på den nyöppnade krogen Pilot, men vi var inte uppskrivna på listan så vi sket i det och partajade på Viperroom istället. När klockan blivit långt efter midnatt drog vi till donken, vi kom inte i säng förrän sex på morgonen.

men nu tycker jag att min älskade mamma ska komma hem ...för jag är vråålhungriiiiig!!

I'm high on life! .... and glue

Sammanfattning av skolveckan MÅn-Tors: Jag fick VG+ ( 1 poäng från MVG) på historieprovet. Jag har somnat på skolbänken i klassrummet ett par gånger. Dessutom sovit i designsalens soffa tillsammans med malin. Tagit med mig hemmagjorda mackor till plugget och suttit och ätit dom i korridorerna som en jävla tönt. Jag har skrattat en massa och haft riktigt kul med mina vänner.Varit gladare än på jävligt länge, Jag har varit ute sent. Jag har snackat med min kille i över en timme i telefonen. Shoppat kläder och fått ett par nya skor. Firat mamma på födelsedagen. JAG HAR KOMMIT FRAM TILL ATT JAG ÄR JÄVLIGT LYCKLIG, även NÄR JAG ÄR I SKOLAN.

...

How can we dance when our earth is turning?
How do we sleep while our beds are burning?

snart faller bladen

Vem är egentligen smartast? 1-0 till mej!


T som i Torsdag, T som i TREVLIG HELG!

idag är det torstag, sista dagen i plugget och sen äre helg. T som i torsdag, T som i TREVLIG HELG!

T som i Tisdag

Tjooo, tisdag idag och jag mår skitbra! Idag är det idrott utomhus som gäller och jag har laddat upp med bananer i beredskap utifall jag blir hungrig. Slutar runt halv två idag så efter det drar jag hem till felix. Min goa Myspys-unge.

MSN - jag överskred hastighetsgränsen!

När jag skulle skriva till mina vänner på MSN fick jag detta meddelande:

Det gick inte att överföra följande meddelande, eftersom värdet för högsta antalet meddelanden per minut har överskridits. Försök igen senare.


Tydligen skrev jag för fort på msn, så mina meddelanden nådde inte fram till vännerna på MSN... Hur ska jag nu kunna sova utan att ha sagt gonattis till alla? :( 

SURT!

AJA, GONATTISAR :) ses imorgon !

små söta saker betyder allra mest,



Jag såg att du skrivit <3 eme bakom ditt namn på msn,
och det gjorde mig väldigt varm innuti!

play that funky music, it's weekeeend !!!

Jaag har varit vaken länge, men är lika pigg för det. Idag har jag tillexempel plejt igenom alla mina tidigare blogginlägg vilket är 468 stycken, ungefär som en Harry Potterbok. Men blogginläggen är ju lite bättre än Harry. (oj vad jag kommer få spö som skrev det där) haha. Ikväll vankas det party hos Robin. Fan va schysst asså! play that funky music, it's weekeeend !!!


har varit ute och joggat... på en fredagskväll!

Jag och syrran har just varit ute och joggat runt i skogen nu på fredagskvällen. Vi stannade även vid en parkbänk och körde bakåtvända armhävningar (se bilden). Vi sprang även 100 meter och tog tid på oss själva.

man får vara bög, men inte elak

studentmössa + parfym = 2010


Jag fick sällskap till skolan av Vera, vi kom till skolan två minuter försent, och det var FAKTISKT bussens fel. Men i alla fall så var det värsta föreläsningen om studentmössor. Nytt för nästa år är att man kan välja en studentmössa med PARFYM i, hahaha... så 2010? Nej tack, jag kan duscha om jag nu vill lukta gott i mössan. Det var inte så farligt dyrt med mössan, sen beställde jag ett par underkläder också, riktigt söta. STUDENTEN NÄRMAR SIG!


När vi beställt våran studentmössa så begav vi oss mot Tullinge. Det var roligt. Och vi fick gratiskorv. Jag gillar korv.

 

ÄNTLIGEN!

Hej Hej Hopp! Äntligen torsdag, idag ska vi prova ut studentmössorna, men det är inte därför jag är så glad! Nej, för idag kommer älsklings-Felix hit och ska sova med mig, vi ska gosa och mysa och se på film. Jippi! :D

som jag har längtat!


emelie älskar felix