min sötis ♥



...ville bara visa världen att den här lilla gossepojken tillhör mig och han är världens finaste!
Visste ni förresten att det är mode att ha en handduk runt halsen? ^^ Felix startade den trenden. Här står han iaf och poserar med sin gamla akustiska gitarr, skitsött! :)
5,4,3,2,1,0 snart nyårsafton!

UP IN SMOKE

Hej mina små älsklingar.
Ville bara hälsa att jag tar en liten bloggpaus typ resten av veckan, så slipper ni sitta där hemma i stugorna och trycka på uppdatera-knappen tills fingrarna blöder i hopp om nya fantastiska inlägg av eran lille emelie.

// Jag är tillbaka när ni minst anar det.
Ha det fint så länge, det ska jag.

emelie can't sleep, too much coffee -.-

Hur fasen kunde jag vara så dum?
Att jag inte ens tänkte efter innan jag svepte kaffe latten klockan tio på kvällen. Jag har sovit alldeles för mycket idag och sedan en kaffe latte på det, att jag inte ens tänkte på att kaffe innehåller koffein, vilket gör det jättesvårt att somna. Ska jag behöva sitta uppe hela natten alldeles alldeles ensam nu också? Uversäj så ligger min hund Muffin i min säng just nu och sover sött. Jag är avensjuk för jag vill också sova nu, har redan försökt med det, men det slutade med att jag låg och vred mig i sängen i säkert över en timme. Inte nog med det, imorgon när jag äntligen väl somnat så ska man upp och fira syrran som fyller hela fjorton år! Grattis på henne.


Gonatt alla nattugglor där ute i mörkret, nu ska jag försöka träffa John Blund och få mej en liten tupplur, bara det där förbaskade koffeinet i kaffet slutade att verka nångång . . .

emelies alldeles egna

Det blev en fantastisk kväll igår med Felix.
Vi åt en fin middag, precis som utlovat, sedan begav vi oss till sergels biograf för att se filmen Australia. V fick världens bästa bioplatser, högst upp på balkongen satt vi, vilket var skitmysigt.




En liten julklapp från Felix fick jag också, han gav mej en egen Iron Maiden t-shirt :P
På skokartongen där t-shirten låg i stod det: till emelie, nu slipper du låna min tröja, hah




Nyss så gjorde jag iordning en kopp med emelies alldeles egna kaffe latte.

supersmart & supersnyggt


En genialisk idé om jag får säga så, rätt snyggt blev det också, hah





We-Will-Wish-You-A-Merry-X-Mas!

GOOD JUUL!
MED DETTA INLÄGG PASSAR VI PÅ ATT ÖNSKA DIG EN RIKTIGT GOD JUL!
MÅNGA JULPUSSAR FRÅN EMELIE & LILLE PELLE



Merry X-Mas babies, Santa is here.

Jag börjar med en presentation i bilder av mitt underbara julstädade rum:


Före:

Före:

Efter:

Efter:

Idag har jag och småsyskonen julbakat och klätt granen, slagit in julklapparna och lyssnat en hel del på julmusik. Att bara få slå sig ner och njuta av att julen är här är en fin känsla, och att dessutom få dela den känslan med nära och kära gör julen extra mysig och uppskattningsvärd. Det här kommer bli en riktigt bra jul, det känns ända in i tomteland!




utdrag på msn.

emelie säger:
men om linda mår bättre kanske vi kan åka pulka imorgon?
******* säger:
ett problem, det finns ingen snö.
emelie säger:
ajuste, FAN!

Dan före dan före dopparedan

22 Dec. Har haft en underbar dag med Felixen, <3
Barn, var snälla mot varandra, snart kommer tomten.

fan vilken dönicke

hej kära dagbok (?) whatevah, idag har jag ätit ett päron och legat i sängen hela dagen, plejt igenom hela youtubes alla klipp och snackat 2 timmar i telefon.

håll er uppdaterade för vem vet, det kanske händer någonting spännande snart.... -.-

nä, nog för att jullovet är långt, men gnälla ska man ju inte... tänk på alla barn i afrika som inte ens har jullov,,, fast dom firar väl inte ens jul o förrästen går dom väl inte ens i skolan?!

Är jag ensam om att tycka så? Skulle tro det!

Jullovet suger, för mycket fritid - för lite att göra.

flickan från drömmarnas stad

OBS! Denna text är inte inspirerad eller handlar om mig själv!

Det regnar ute, ljudet av regndropparna smattrar mot fönsterbrädet. Lägenheten ligger inbäddad i ett mörker, det är bara dataskärmen som ger ifrån sig ett dunkelt sken. Tv:n står på, men ljudet når inte fram till mina öron, så jag uppfattar inte vad programet handlar om. Alla malande tankar cirkulerar runt i huvudet gång på gång vilket får min hjärna att bulta av trötthet.

Jag är helt blockerad från omvärlden, jag är så långt ifrån verkligheten som man kan komma. Ingenting når fram till mig, endå vet jag att du står bakom mig, beredd på att sticka såfort ett tillfälle ges. Jag vet att du vill säga någonting men dina läppar är förseglade, du förblir tyst.

Just som du ska vända på klacken och försvinna ut i mörkret vänder jag mig om. Kroppen känns med en gång tung och klumpig, ja
g är som förstelnad och gjuten i sten, men längtan efter att få bli omhållen utav dig får min kropp att fortsätta kämpa sig uppåt, med mina sista krafter ställer jag mig upp på rangliga ben. Med ens känns allting genast som förut när du står där i mörkret tätt intill mig. Dina varma blickar och din lukt tränger sig igenom mig som laserstrålar, din längd gör sig påmind och jag tror nog att du har vuxit lite sedan i somras. Du lägger dina armar runt mig vilket genast får mig att känna mig tryggare än på mycket länge. Desperat borrar jag in mitt ansikte i din tröja, tar ett djupt andetag och försöker hålla emot tårarna.

Dina ögon ser på mina såsom de gjorde en gång för länge sedan och någonstans inser jag att även du har varit i sorg och smärta. Mitt hjärta börjar återigen att dunka för dig som det gjorde de gångerna då det bara var du och jag. En tår följer din kinds kontur och rinner nerför hakan. Att du ens har sökt upp mig förklarar bara en sak, och det är att du fortfarande bryr dig om mig. Jag samlar mitt mod och säger för sista gången att jag älskar dig. En blick, en gest och sedan är du borta i natten.

// skriven av emelie

Nedräkningen har bara börjat...

Nu har jag läst igenom alla mina tidigare blogginlägg, vilket bidrog till att många fina minnen kom upp till ytan. De flesta inläggen fick mig även att dra på smilbanden, för visst gillar jag dig fortfarande. Jag har ju skrivit om alla våra små äventyr och sådant kan man ju inte bara glömma bara för att man gått och blivit cp-sur för en småsak. Förrästen är det en värdslig sak som lika gärna kan glömmas och begravas nu på direkten.

Jag fattar att Du inte svarar på mina sms, jag skulle inte heller göra det om jag vore Du. Men nu är det såhär att jag ber och tigger benådan av dig, så sluta upp med att straffa mig genom att inte höra av dej.

Call me, sänd iaf ett litet sms så att jag vet att du fortfarande lever

snälla, tystnaden tar kål på mig!

E&L goes bad, so what?

Jag är riktigt glad för jag har världens finaste vänner och imorgon kväll ska vi ha funny-funny!

P.S
bara schyssta nissar är välkomna, ni andra kan sticka tillbaks till tomteland.

Imorgon är det terminsavslutning och då blir det gratis-fika och busskorts-utdelning.
Tomten kanske kommer och joinar oss, och om vi har varit snälla små design-tjejer i år, ja, det återstår ju att se.

Wimp!

allt jag hade att säga!