Sommarlov

Vissa åker till andra länder

och utforskar nya stränder.

Men jag är hellre på mitt landställe

och myser med katten Pelle

Bjuder mina vänner på bullar och saft

så att vi kan samla kraft

inför skolstarten igen

för snart så kommer den

Länge leve Bröderna Lejonhjärta...NOT!

Hallå där gott folk!
Nu är jag hemma igen efter att ha varit på landet en hel del. Har tatt en liten paus från badandet nu. I helgen så träffade jag min halvbrorsa och hans familj, vi va tvugna att titta på Bröderna Lejonhjärta, vilken sög. Annars så hade jag det rätt najs.
Solen sken och vi badade hela dagen.

Nattmacka med sprutande tomater


Jag åt på en macka med tomat på, o rätt som det va så sprutar den på mej, rakt i ögat! Det va inte så kul. Men sen så käkade jag upp den lille jävlen, mohaha! Hämnd ljuva hämnd!

gokväll & välkomna till kvällens pogram . . .

En lite snabb uppdatering från mig!

Sitter i Filles t-shirt o spelar spel på micmac.se samtidigt som jag laddar ner skräckis.
Fille har somnat, o det borde han inte ha gjort *mohaha* (elakt skratt) han vet nämligen inte vad som väntar honom! Hehe. Jaja, hursomhelst så har Fille borstat mitt hår och så har vi kollat på sex and the city. ^^ Säg inte till Fille att jag skrev de här, thiihi!

Datumet den 19 juli gör det igen!

Datumet den 19 juli gör det igen, toppar sommardagarna totalt!
Precis som förra året så är det något speciellt med det datumet.
En sak kan jag avslöja, den 19 juli gör allt - Anton gör allt!

Anton är bäst!

GRATTIS PÅ MEJ! :)

Dagens namnsdag den 16 juli är


Emelie


Inofficiell namnsdag men endå!

Pelle är en riktig Lullare

Alldeles nyss fick min katt Pelle spö av en grönsak.
Tänk att bli nerslagen av en liten fjuttig salladsbit. ^^
Pelle är fasiken en riktig Lullare.

Me Pelli
None

15/7 - Bad med polarna, matsäck och ett hopptorn

Idag har jag och Linda badat tillsammans med grabbarna grus. :P
Vi hookade up med William och Felix, åkte till Flatenbadet och badade järnet. Det var suveränt skönt i vattnet. Jag och Linda va i längst i vattnet för dom andra va fegisar, Uversäj hade Fille inga badkallingar, men han kunde ju ha badat i sina rosa string ^^. Felix hade sovit över hos mej, så jag tänkte inte på att han skulle följa med och bada i dag, därav inga badkläder. Men sen så hakade han på mig till Årsta Berg där vi träffade upp William och Linda. Först va Felix sur så det va lite tajt stämmning från början, men sen blev han och William riktigt goa partners! Dom satt på stranden och snackade rätt mycket medan jag och Linda badade. Ja, grabbarna grus flyttade sej till och med närmare varandra för att kunna snacka om band och sånt strunt. Och just nu vet jag att lilla Fjuni-Frida kommer att tänka: haha gaygay^^ :) men det va faktiskt riktigt trevligt. Jag och William hoppade från trean innan vi ens doppat oss. Vi satt på stranden rätt länge åxå och snackade och skrattade, vi gjorde till och med konst utav en gammal sprite-flaska. Fröken Elin skulle varit stolt! Vi käkade matsäck och badade nästan hela dagen. Innan vi tog bussen hem köpte vi glass! I kiosken vi köpte glassen i jobbade en Kocken-Peter-i-Huddingegymnasiums-kusin, för han va lika läskig som Kocken Peter. Kunden före oss ville ha en hamburgare plusmeny, men då sa gubben i kiosken: Det här är inget McDonald's. Thihi, lite kul va det endå för kunden hade inga lösa cash heller. ^^ Lyckat!

Jag vet inte vad ni tyckte, men jag tyckte det var en fullständigt toppendag!

Svar på Fjunis kommentar om pelle-sötnos

Min kära vän fjuni kastade för ett litet tag in en liten kommentar i det senaste inlägget.. Hon undrade vart vi målade nånstans, o nu ska jag säga att vi målar inte grönt... men om vi hade målat grönt så hade Pelle garanterat varit nära på att hamna i färgburken *fniss*fniss*

En orange katt är bättre än en grön..

Pelle är orange men ingen kan göra nått åt det, såvida man inte målar om honom. Idag va han nära på att bli grön, för han hamnade nästan i målarburken!

Tuff Överlevnadsvandring! (inget för loosers).

Nu ska ni få höra om min och Felixens överlevnadsvandring! Vi gick fan över 2 mil sammanlagt för att bussarna strejkade. Vi gick från Skarpnäck till Tyresö. Från Tyresö till Skarpnäck. I solens hetta släpade vi oss fram på vägarna, fast i nerförsbackarna åkte vi på Felixens cykel. Det var überkul!

Det var en gång en Emelie och en Felix som var på stan under torsdagen. Vi strosade runt och käkade glass på ett berg som hette Runkebergsåsen typ. Sen så vi åkte till Skarpnäck och käkade pizza, efter det var vi tvunga att gå en otroligt lång bit för att komma hem till Felixen. Bussarna hade ju inte alls lust att köra oss eftersom dom va så himlans upptagna med att strejka. Istället så lunkade vi sakta hemåt och nerförsbackarna fick jag skjuts på Felixens cykel. Det var varmt ute, så vi stannade till vid Flatenbadet. Det var grymt fint där och vi stannade vid några klippor och såg på solnedgången.

När vi kommit hem så hade det redan hunit mörkna. Vi låg och kollade på filmen: All The Boys Want Mandy Lane. Den va riktigt bra.

 Vi va uppe hela natten, för vi ville inte sova. Men sen när gryningen kom så orkade vi inte hålla oss vakna nå mer. Senare under dagen gick vi tillbaka den långa biten.

0 timmar sömn, mer än 2 mil och 1000 skavsår senare var vi äntligen i Skarpnäck.
Humöret var självklart på topp hos oss, så vi köpte en dricka och slurkade hela innehållet på typ 5 sek.

July and I miss my babe!

Det är andra juli och buss-strejken pågår.
Taxi-gubbarna blir bara rikare och rikare och jag blir bara uttråkad.
Jag hade sett framimot en tur ner på stan tillsammans med min sweetest love.
Jag kom på att vi inte setts på ett par dagar, så jag längtar lite efter honom.
Jag har planer för ikväll men vet inte om dom blir av...
Hursomhelst, ha en fortsatt bra dag! =)

1 juli och buss-strejk . . .

Det är ju typiskt att det ska bli buss-strejk mitt i sommaren!
Jag menar, dom kunde väl åtminstonne ha väntat med det tills skolan började...

Taxi-karriären måste va suverän idag, eftersom dom tog upp på nyheterna att alla taxi-bolag var överbokade. Jag lovar att varenda taxi-gubbe i hela Stockholmstad sitter och diggar till låten: Pengarna rullar in som dom ska ..Lala!

Hursomhelst så rullade jag ner för gatan och hamnade vid Långsjöbadet.
Jag låg och stekte ett tag i solen, men sen rullade jag hem igen eftersom jag beskådade ett par regnmoln i himelen.